Hoofdvestiging:
De Gier BV
Vlaardingweg 22
3044 CK Rotterdam
Industrieterrein
Spaansepolder)

T: +31(0)10-2080044
F: +31(0)10-4621295
E: degier@de-gier.com

2e vestiging:
De Gier BV
Melbournestraat 80
3047 BJ Rotterdam
(Bedrijvenpark Noord-West)

Zwaar en Speciaal Transport

Zwaar Transport

Met zwaar transport combinaties kunnen we de grootste uitdagingen aan, nationaal en internationaal. De zwaar transport trekkers met Euro 5 motoren komen uit de nieuwste serie en onze euro diepladers beschikken onder meer over pendel x-assen, waardoor meer laadvermogen is toegestaan.

Speciaal Transport

Met onze uitschuifbare, vlakke opleggers (tot 36 meter), uitschuifbare semie-diepladers (tot 27 meter) en uitschuifbare euro diepladers kunnen we al uw speciaal transport aan. Van één uitschuifbare 3-as euro dieplader kan de vloer verlaagd verlaagt worden tot 35 cm af straatniveau, zodat een nog hogere lading getransporteerd kan worden. Alle opleggers kunnen met of zonder laadkraan achter trekkers worden geplaatst zodat we altijd de meest optimale combinatie voor handen hebben.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Op het gebied van vervoer gevaarlijke stoffen beschikt De Gier BV over ADR VLG opgebouwde en gekeurde transportcombinaties en bakwagens met laadkraan. Onze chauffeurs zijn in het bezit van het ADR-certificaat.

Ontheffingen

Voor het zwaar- en speciaal transport beschikken wij over verschillende doorlopende ontheffingen voor zowel Nederland als België, zodat wij een groot deel van uw transporten zonder wachttijd kunnen uitvoeren. Mocht er een aanvullende ontheffing nodig zijn, dan verzorgen wij de aanvraag, ook als het gaat om route verkenning en particuliere begeleiding.

Zie voor een compleet aanbod van onze opleggers het schema in DOWNLOADS (PDF)