Hoofdvestiging:
De Gier BV
Vlaardingweg 22
3044 CK Rotterdam
Industrieterrein
Spaansepolder)

T: +31(0)10-2080044
F: +31(0)10-4621295
E: degier@de-gier.com

2e vestiging:
De Gier BV
Melbournestraat 80
3047 BJ Rotterdam
(Bedrijvenpark Noord-West)

Nieuws


Nieuwe vestiging

In verband met het nog steeds groeien van ons bedrijf heeft De Gier BV er een 2e vestiging bij aangekocht. De huidige werkplaats en het buitenterrein op de Vlaardingweg begonnen zeer krap te worden voor de huidige vloot kranen en transporteenheden. De nieuwe en extra locatie biedt ons bedrijf ruime mogelijkheden voor onderhoud en opslag.


2 stuks nieuwe heftrucks

Voor het uitvoeren van industriele verhuizingen en het installeren van roltrappen heeft De Gier BV 2 stuks nieuwe 4,5 ton gas heftrucks aangeschaft. De heftrucks van het merk Mitsubishi zijn speciaal door de leverancier aangepast waardoor zij beschikken over een extra lage doorrijhoogte.


Nieuwe Spierings vouwkraan

De Gier BV heeft haar nieuwe Spierings vouwkraan SK377-AT3 in gebruik genomen. Deze vouwkraan met 33 meter gieklengte is de compactste kraan uit de Spierings productie. Zeker ook in stedelijk gebied komt deze kraan zeer goed tot zijn recht.


Nieuwe servicewagen

Voor de snelle assistentie of reparties on site heeft De Gier BV een nieuwe service wagen tot haar beschikking genomen. De Volkswagen LT beschikt over een volledige uitrusting voor het uitvoeren van nood reparties aan kranen of vrachtwagens onderweg of op locatie.


De Gier in RTL Transportwereld

Om het bedrijf en de nieuwe Demag AC350 SSL aan u voor te stellen nam De Gier Rotterdam deel aan het programma RTL Transportwereld. Een mooie reportage van een geslaagde klus en een nieuwe kraan.


Restauratieproject “Nellen 2”

Na veel speculaties en onderzocht te hebben, bleek het hem toch echt te zijn. De Nellen 2, welke destijds werd afgeleverd op 20 April 1965 aan De Gier Rotterdam. Hij stond in een weiland nabij industrieterrein Moerdijk geparkeerd en weg te roesten. Oude herinneringen kwamen weer naar boven en de drang om hem terug te krijgen werd groter. De nu huidige directeur J.J.R. de Gier samen met zijn zoon Richard de Gier en medewerker Gerard van Leeuwe waren samen met de eigenaar overeengekomen om de oude kraan terug te kopen. Na het ophalen van de kraan kon de start van de restauratie beginnen, nu inmiddels 3 jaar later begint de onderwagen al aardig vorm te krijgen.

Mocht u nog in bezit zijn van enige documentatie of foto's van deze kraan dan vragen wij contact op te nemen met de heer J.J.R. de Gier.