Hoofdvestiging:
De Gier BV
Vlaardingweg 22
3044 CK Rotterdam
Industrieterrein
Spaansepolder)

T: +31(0)10-2080044
F: +31(0)10-4621295
E: degier@de-gier.com

2e vestiging:
De Gier BV
Melbournestraat 80
3047 BJ Rotterdam
(Bedrijvenpark Noord-West)

Kranenverhuur

Telescoopkranen

Met ons moderne kranenpark en ervaren, betrokken medewerkers, kunnen we bij hijskarweien de grootste uitdagingen aan. We zijn actief in de utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw, industrie en petrochemie, de installatietechniek, metaal en havenbranche.

Naast standaard hijsmateriaal (stroppen, hijsbanden, kettingen en portofoons) kunnen wij ook aanvullende specialistische hijsgereedschappen meeleveren zoals uithouders, werkbakken, kubels, gipskantelhaken enzovoorts.

Loopkatkranen

Het voordeel van onze loopkatkranen, beter bekend als vouwkranen, is dat ze snel kunnen worden opgebouwd (circa 20 min) met variërende mastlengtes en hijshoogtes. De torens staan recht omhoog, zodat ze dicht tegen een pand aan kunnen staan en toch grote vluchten kunnen geven. Om de machinist steeds een goed overzicht te geven, kunnen de cabines op verschillende hoogtes worden geplaatst. Verder zijn de kranen uitgerust met radiografische afstandsbesturing, waardoor de machinist ook op afstand kan werken als dat nodig is.

CityKranen

Citykranen worden meestal ingezet op bijzonder krappe locaties, bijvoorbeeld in nauwe straten of bedrijfshallen. Het grote voordeel van deze kranen is een korte onderwagen, waardoor ze heel compact en wendbaar zijn. De kranen kunnen de hoofdgiek schuiven in combinatie met hijslasten. Ook kunnen ze worden uitgerust met een montagespits op de kop van de hoofdmast, om zo een grotere hijshoogte te krijgen in een hal of tussen constructies door.

Onze grootste citykraan heeft een hijscapaciteit van 70 ton, de hoofdmast meet 50 meter met 14 meter giekverlenging.