Hoofdvestiging:
De Gier BV
Vlaardingweg 22
3044 CK Rotterdam
Industrieterrein
Spaansepolder)

T: +31(0)10-2080044
F: +31(0)10-4621295
E: degier@de-gier.com

2e vestiging:
De Gier BV
Melbournestraat 80
3047 BJ Rotterdam
(Bedrijvenpark Noord-West)

Bergingen / Spoor

Bergingen op het spoor

Als Rotterdams bedrijf hebben we onszelf gespecialiseerd in het bergen en hersporen van allerlei types trams, metro's en bussen. Met onze autolaadkranen en mobiele hijskranen, in combinatie met speciale onderslagbalken en hijsgereedschappen, plaatsen wij elk type tram of metro snel en veilig terug in de rails. Mocht het voorkomen dat onze kranen er niet bij kunnen, dan zetten we onze speciale servicewagen met aanhanger in. Deze is ingericht met lift- en vijzelequipement voor het handmatig hersporen van trams en metro's.

Spooronderhoud

Op het gebied van spooronderhoud bieden wij een totaalpakket voor het gehele logistieke traject. Citykranen, zware autolaadkranen en schuifopleggers tot 36 meter, gecombineerd met de juiste kennis en ervaring, maken het mogelijk alle rails en wissels te transporteren en te plaatsen. Ook als de bovenleidingen in stand moeten blijven. De benodigde bijbehorende materialen als lorry's en railklemmen nemen we daar zelf voor mee.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden zijn onze medewerkers, naast het VCA** Veiligheidscertificaat, ook in het bezit van het certificaat 'Veilig werken langs het spoor'.